Naar de kassa
 
0 spellen
SPELLEN   ACCESSOIRES   WINKEL   BETALING   VRAGEN

Levering gezelschapsspellen binnen Belgi met Bpost (Belgische post)

levering van uw spellen via bpost Bpost, de pakjesdienst van de Belgische post, komt de pakketten meermaals per week ophalen. De dag na de ophaling worden uw spellen door Bpost uitgeleverd. Meestal ontvangt u het pakket binnen 2 werkdagen. U betaalt 4,99 tot 50 aankoop. Vanaf 50 aankoop betaalt u 2,99 voor de levering. Wij sturen u een link waarmee u het pakket online kan opvolgen op de site van Bpost.


Veelgestelde vragen omtrent de levering

Zal mijn pakket veilig toekomen?
Bpost haalt de pakketten bij ons op en levert ze bij u thuis. De zending is online te volgen via track & trace. Onze spellen worden in perfecte staat verstuurd en optimaal verpakt. We garanderen dat elk pakket perfect bij u thuis aankomt. Mocht u een probleem hebben, dan stuurt u ons een mailtje. U kan met een gerust hart bestellen op onze webshop.


Wat bij een verkeerde of beschadigde levering?
Er kan natuurlijk altijd iets mislopen met de levering. Bij een verkeerde levering of beschadiging, vervangen wij op onze kosten. U doet het spel in dat geval best niet open (de folie intact houden). Kortom, is er iets mis, neem meteen contact met ons op en we lossen het voor u op!


Wat als de levering niet is toegekomen?
We kunnen nagaan wat er met de zending gebeurt via het online systeem van Bpost. Mocht het pakket zoekraken dan maken wij een dossier op en geven we Bpost enkele dagen om het pakket terug te vinden. Is het pakket niet terecht na enkele dagen, dan sturen wij het opnieuw op. Wij volgen alles voor u op! Dit geldt niet indien Bpost kan aantonen dat u getekend hebt voor ontvangst.


Ik heb me bedacht en wil iets terugsturen (retour)?
U kan een spel altijd terugsturen mits u ons een mailtje stuurt binnen de 14 dagen na de levering. Het spel moet in oorspronkelijke staat zijn (onbeschadigd en folie intact). Wij vertellen u naar welk adres u kan terugsturen en welke retour code u dient te vermelden. De portkosten voor de retour zijn voor uw rekening. Gelieve het spel goed te verpakken (eventueel onze verpakking te hergebruiken).


Copyright 2013 spelgezel.be | Algemene voorwaarden | Levering | Terugsturen | Betaling